Otvoritev pete sezone Drive-in kina in 25 let Centra Vič

Četrtek, 12. maj – OTVORITEV DRIVE-IN KINA
20.00 – odprtje prizorišča – DJ, ekskluzivna gostinska ponudba, vrečke presenečenja

21.00 – Drive-in kino: Doktor Strange v multivesolju norosti

V četrtek, 12. maja, bo prvo epizodo že pete sezone doživel naš Drive-in kino. Obiskovalci se bodo ob 21.00 vnovič lahko zapeljali v najpopularnejši avto kino pri nas in se z Doktor Strangeom in mističnimi zavezniki podali na potovanje v neznano ter prečkali razburljivo alternativno realnost – Multivesolje norosti.

KLIK ZA VSTOPNICE


Petek, 13. maj – 25 LET CENTRA VIČ [BREZPLAČNO]
18.00 – odprtje prizorišča

19.00 – predskupina Masharik
20.00 – koncert Dan D

Kot središče sproščenih nakupov, prijetnega druženja in spektakularnih dogodkov, Center Vič za svoje obiskovalce tudi letos pripravlja utrgan brezplačni koncert! Praznovanje 25. rojstnega dne Centra Vič bo v petek, 13. maja namreč obeležil znameniti Dan D, ki vas bo s hiti, ki upravičeno slovijo kot eni izmed najbolj opevanih na slovenski sceni, popeljal na brezčasno potovanje…

VSTOPNIC NI – CENTER VIČ VAM OMOGOČA, DA SE KONCERTA UDELEŽITE BREZPLAČNO!


Sobota, 14. maj – DRUŽINSKA SOBOTA
19.00 – odprtje prizorišča – program za otroke (mož na hoduljah, delavnica milnih  mehurčkov, poslikava obraza)

20.45 – Drive-in kino: Pustolovščine družine Bigfoot

Epilog tridnevnemu praznovanju se bo zgodil v soboto, 14. maja, ko bodo na svoj račun prišli še najmlajši ljubitelji kino doživetja. Za njih v sodelovanju s Centrom Vič od 19.00 dalje pripravljajmo razburljiv otroški program, katerega bo sklenila Drive-in kino projekcija družinske sinhronizirane animacije, ki je dobila svoje nadaljevanje iz leta 2017 – Pustolovščine družine Bigfoot.

KLIK ZA VSTOPNICE


Drive-in kino bo ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Centra Vič in generalnih sponzorjev Zavarovalnice Generali in AC Kondorja.

 

15.4.2022