PIKNIK KINO BEŽIGRAD

AVGUSTA NA SLOVENSKI OBALI ZAŽIVI PIKNIK KINO

Kino Bežigrad premierno predstavlja koncept sproščenega piknik kina s projekcijami poletnih uspešnic neposredno na plaži

Z veseljem predstavljamo naš novi koncept sproščenega PIKNIK KINA, ki ga bomo v sodelovanju s Hoteli Bernardin PREMIERNO predstavili avgusta na slovenski obali! Pripravili bomo tri zaporedne dogodke, na katerih bomo lokalnim prebivalcem in turistom omogočili izkušnjo gledanja poletnih uspešnic neposredno na plaži. V petek, 3. avgusta, bo na plaži San Simon v Izoli na ogled težko pričakovana glasbena komedija Mamma Mia! Spet začenja se, ki bo dan kasneje, 4. avgusta, na sporedu tudi na portoroški plaži Bernardin. Tja se bo v nedeljo, 5. avgusta, simbolično domov vrnila slovenska mladinska klasika Poletje v školjki, ki bo predvajana z angleškimi podnapisi, da bodo v njej lahko uživali tudi tuji gostje. 

Prodaja vstopnic za vse tri dogodke poteka na spletni strani www.eventim.si, nakup pa bo možen tudi na posamezni lokaciji pred projekcijo. Vstopnica za film Mamma Mia! Spet začenja se znaša 7 evrov na osebo, za film Poletje v školjki pa 5 evrov na osebo. Vzdušje bo povsem sproščeno in poletno obarvano, zato lahko obiskovalci s seboj prinesejo odeje, ležalnike in blazine, ki bodo sicer na voljo tudi za izposojo. Kot pritiče konceptu piknik kina, ne bodo manjkale niti kokice in ostala gostinska ponudba.

17.7.2018