PIKNIK KINO: Vodno mesto Atlantis

Z blazinami in brisačami najprej v Vodno mesto Atlantis na kopanje, potem pa PIKNIK KINO. Po dveh letih nestrpnega čakanja si boste na PIKNIK KINU lahko prvi ogledali nadaljevanje poskočnih Mininov, se z Bradom Pittom podali na adrenalinsko vožnjo po sodobni Japonski v filmu Hiter kot strel in se nato odpravili še na pustolovščino z DC ligo super-ljubljenčkov. Seveda smo na naš PIKNIK KINO spored dodali tudi nekaj za romantične duše, ki bodo končno spoznale, ali sta zaljubljenca Tessa in Hardin lahko Prvič resnično srečna. Ob ogledu težko pričakovanih uspešnic pa bo za pravo piknik doživetje pa bo poskrbela tudi naša mamljiva gostinska ponudba.

PROGRAM PIKNIK KINA V VODNEM MESTU ATLANTIS
18. 8. ob 20.30 (premiera, program od 19.30 dalje) – DC liga super-ljubljenčkov  
19. 8. ob 20.30 – DC liga super-ljubljenčkov 
25. 8. ob 20.15 (premiera, program od 19.15 dalje) – Prvič resnično srečna 
26. 8. ob 20.15 – Prvič resnično srečna

Blazine, odeje in ležalnike lahko prineste s seboj ali pa si jih za simbolično ceno izposodite na prizorišču dogajanja.

Nakup vstopnic za projekcije v Vodnem mestu Atlantis je mogoč na naši spletni strani, na naši blagajni na Linhartovi 11, eno uro pred začetkom filmske projekcije na lokaciji in na blagajni Vodnega mesta Atlantis.

PIKNIK KINO je ponovno zaživel ob podpori generalnih sponzorjev projekta Zavarovalnice Generali in AC Kondorja ter partnerja projekta Vodnega mesta Atlantis.

12.7.2022