PIKNIK S KOKICAMI IN FILMSKI JUNAKI

Že tradicionalno tudi letos prirejamo PIKNIK KINO. Ta bo zopet pričaral edinstveno doživetje in vas popeljal v svet filmske romantike, zabave in akcije. Gre za kino na prostem, brez formalenga sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari atraktivno piknik doživetje. V juliju in avgustu boste tako lahko kino poletne večere preživljali na različnih lokacijah po Sloveniji in piknikovali v družbi električnega Elvisa, mogočnega Thora, neustrašenga Mavericka, DC lige super-ljubljenčkov in drugih filmskih junakov. Po dveh letih nestrpnega čakanja nas bodo na PIKNIK KINU obiskali tudi zabavni in poskočni Minioni. Najaktualnejše filme tega leta si boste lahko ogledali iz udobnih ležalnikov v Termah Čatež kot tudi v Vodnem mestu Atlantis, letošnja domiselna novost PIKNIK KINA pa je zagotovo sveža lokacija na Bledu, saj se bo PIKNIK KINO iz Male Zake preselil v Veliko Zako, kjer bo zgodbo na filmskem platnu moč spremljati kar direktno z veslaških tribun, v ozadju pa vas bo hkrati prepričal še čaroben pogled na Blejsko jezero. Na ogled filma lahko s seboj prinesete tudi svoje najljubše blazine, odeje in ležalnike, ki bodo poskrbeli za dodatno udobje in pravo piknik doživetje, kateremu piko na i bo dodala mamljiva gostinska ponudba.

PROGRAM PIKNIK KINO TERME ČATEŽ
13. avgust 2022 – Top Gun: Maverick

PROGRAM PIKNIK KINO ATLANTIS
18. avgust 2022 – DC liga super-ljubljenčkov (PREMIERA)
19. avgust 2022 – DC liga super-ljubljenčkov
25. avgust 2022 – Prvič resnično srečna (PREMIERA)
26. avgust 2022 – Prvič resnično srečna

 

Nakup vstopnic za projekcije v Termah Čatež je mogoč na naši spletni strani,  na naši blagajni na Linhartovi 11, eno uro pred začetkom filmske projekcije na lokaciji, na recepciji hotelov Čatež, Toplica in Terme, na recepciji kampa, v slaščičarni Urška in v Snack Baru na poletni termalni rivieri.

Nakup vstopnic za projekcije na Bledu je mogočna naši spletni strani,  na naši blagajni na Linhartovi 11, v Kampu Bled in TIC-u Bled. Od 18. julija bo prihod in odhod s prizorišča v Veliki Zaki mogoč tudi s turističnim vlakcem.

Nakup vstopnic za projekcije v vodnem mestu Atlantis je mogoč na naši spletni strani,  na naši blagajni na Linhartovi 11, eno uro pred začetkom filmske projekcije na lokaciji in na recepciji v vodnem mestu Atlantis.

PIKNIK KINO je ponovno zaživel ob podpori generalnih sponzorjev projekta Zavarovalnice Generali in AC Kondorja ter partnerjev projekta Turizma Bled, Term Čatež in vodnega mesta Atlantis.

8.7.2022