PIKNIK KINO BEŽIGRAD

V juliju in avgustu vam obljubljamo še eno različico kina na prostem s srcem in dušo. ♥

Pod našim okriljem bo ponovno zaživel PIKNIK KINO! Ta pod milim nebom v parku, ali pa ob šumenju morja na plaži, ustvari romantično atmosfero in prvovrstno kino doživetje. Filmskim uspešnicam se boste tokrat lahko predali kar iz ležalnikov, odej in napihljivih blazin, ki jih lahko prinesete s seboj, ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču. Hkrati boste lahko uživali v mamljivih burgerjih, vročem krompirčku, sveži pokovki in ostalih prigrizkih, ki v kombinaciji s filmom pričarajo PIKNIK KINO v pravem pomenu besede. Tudi letošnje poletje bomo postregli s pestrim programom popolnoma svežih filmskih poslastic in hkrati obudili večne zgodbe vsem dobro poznanim ikoničnih karakterjev.

PIKNIK KINO bo letos v gosteh v ljubljanskem Vodnem mestu Atlantis, v Portoržu na plaži Vile Park Bernardin, v Izoli na plaži San Simon, na Bledu na Mali Zaki in v Termah Čatež. Na koncu poletja pa obljubljamo še posebno kino presenečenje.

PIKNIK KINO bo ponovno zaživel ob podpori generalnega sponzorja projekta Zavarovalnice Generali in partnerjev Vodnega mesta Atlantis, Hotelov Bernardin in Veslaškega kluba Bled.


Otvoritev PIKNIK KINA se bo zgodila 2. julija v Vodnem mestu Atlantis v velikem slogu. F. Scott Fitzgerald vas bo s svojo zgodbo o znamenitem Velikem Gatsbyju popeljal nazaj v divja 20. leta prejšnjega stoletja. Leonardo DiCaprio se bo tokrat v vlogi Jaya Gatsbyja znašel v New Yorku v obdobju razpuščenih moralnih načel, bleščavega jazza, ponorelih delnic in kraljev prekupčevanja s prepovedanim alkoholom. Vroča 20. leta pa se ne bodo odražala samo na filmskem platnu, saj bo rdeča nit celotne otvoritve tekla v tem slogu. Od 20.00 dalje vas čakajo živahni Charleston, hladni šampanjec, blišč in perje, ob 21.20 pa za popoln zaključek večera še z oskarjem nagrajeni Veliki Gatsby.

PROGRAM 2. 7. – OTVORITEV PIKNIK KINA – Vodno mesto Atlantis
20.00 – Roaring 20’s Party
21.20 – Veliki Gatsby


PROGRAM PIKNIK KINA BEŽIGRAD
2. 7. – Vodno mesto Atlantis – Veliki Gatsby (otvoritev)
3. 7. – Vodno mesto Atlantis – Umazani ples
4. 7. – Vodno mesto Atlantis – Poletje v školjki
9. 7. – Vodno mesto Atlantis – Mamma Mia!
10. 7. – Vodno mesto Atlantis – Zvezda je rojena
11. 7. – Vodno mesto Atlantis – Briljantina
16. 7. – Vodno mesto Atlantis – Dežela La La
17. 7. – Vodno mesto Atlantis – Vroči Mike (ladies night)

Nadaljnji spored kmalu!

Nakup vstopnic je mogoč na naši spletni strani, na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11, na blagajni Vodnega mesta Atlantis in na prizorišču eno uro pred začetkom filmske projekcije.

Mogoč je tudi nakup kombiniranih vstopnic za ogled kateregakoli filma na PIKNIK KINU v kombinaciji s triurnim kopanjem v Vodnem mestu Atlantis (skupaj 11€). Nakup je mogoče opraviti fizično na blagajni Kina Bežigrad na Lihnartovi 11 in na blagajni Vodnega mesta Atlantis. 


O PIKNIK KINU BEŽIGRAD
Koncept PIKNIK KINA sledi ideji o sproščenem kino doživetju na prostem, kjer se obiskovalci udobno namestijo kar na dekah, ležalnikih in napihljivih blazinah, ki jih prinesejo s seboj, ali pa si jih sposodijo na prizorišču dogajanja. Ker gre za kino v parku ali na plaži brez formalnega sedenja, si lahko obiskovalci sami izberejo, kje se bodo namestili. Ker se piknik enostavno ne more zgoditi brez dobre hrane, je naša ekipa, kjer to lokacija omogoča, poskrbela tudi za gostinski obrat, ki omogoča pripravo sveže hrane. Tako bodo obiskovalci poleg kino izkušnje doživeli tudi pristen piknik z dobro kulinariko. Projekcije PIKNIK KINA se bodo letos v juliju in avgustu vrstile po celi Sloveniji. Ujamete ga lahko v Ljubljani v Vodnem mestu Atlantis, v Portoržu na plaži Vile Park Bernardin, v Izoli na plaži San Simon, na Bledu na Mali Zaki in v Termah Čatež. Bogat filmski program bodo pospremile zanimive premiere in spremljevalni dogodki, ki bodo navdušili vse generacije. V sklopu PIKNIK KINA si bo mogoče ogledati že vsem dobro poznane filme kot so Briljantina, Dežela La La, Veliki Gatsby in druge, pa tudi aktualne filme, ki poleti šele prihajajo na velika kino platna.

16.6.2020